Inside out reportage: De Fonkel fotoshoot met coaching

Vind je het nog niet zo makkelijk om gefotografeerd te worden? Ben je meestal niet zo tevreden over hoe je zelf op foto’s staat? Of ben je onzeker (over jezef of je uiterlijk), heb je een slecht zelfbeeld, of ben je verlegen?
Wat maakt dat je van de foto’s van jezelf soms niet zo blij wordt?
Heb je het idee dat je beeld dat je in de spiegel ziet anders is dan wat je op foto’s terug ziet? Terwijl je toch dezelfde persoon bent. Of dat je nooit goed op foto’s staat? Hoe komt dit toch? Klopt je zelfbeeld wel met de werkelijkheid?
Wat zie je op de foto’s en wat zie je in de spiegel? Wat zie je waar je minder blij van wordt en vooral, wat is er mooi aan jezelf?

Bij de Fonkel (portret)fotoshoot is de doelstelling om je mooie binnenkant zichtbaar te maken in je uitstraling aan de buitenkant. De Fonkeling te ontdekken en te laten spreken. De foto’s worden een karakteristieke en authentieke weergave van wie je bent en wat je uitstraalt. Ik ga op zoek naar de Fonkeling in je ogen. Ik wil door mijn ogen en door het oog van de camera de ziel laten weerspiegelen, jouw binnenkant naar buiten halen.
Wat vertelt jouw gezicht, wat zeggen jouw ogen? Want hiermee spreekt je ziel, je hart. Ik wil de Fonkeling uit je hart in je ogen zien. Want de stromen die uit je hart komen zijn mooi, puur, authentiek. Echte schoonheid komt van binnenuit.

Wat speelt zich bij jou van binnen af?

Wat ziet de wereld aan de buitenkant van jouw binnenkant? Leef je vooral in je hoofd? Bedenk je eerst wat moet, wat hoort, wat anderen er van zullen vinden, wat het kost, wat het oplevert?
Stroomt het in je lichaam? Kun je je passie voelen? Wat is je drive? Voor je werk? Voor je partner? Voor je vrienden? En voor jezelf??
Hierover praten we tijdens de fotoshoot en ik houd je hierover een spiegel voor.
Zullen we samen kijken of we je ziel kunnen zien en op de foto kunnen laten fonkelen?

Een Fonkelshoot duurt ca. 1,5-2 uur.
Je krijgt daarna binnen ca. 10 dagen via internet zo’n 200 foto’s toegestuurd.
De foto’s worden niet nabewerkt, want dan zou je er niet meer authentiek opstaan, toch?

        Flap IEDEREEN EVEN MOOI ANDERS-page-001